Friday, November 19, 2010

tag by Cik Chenta..


1. nama aku Rizuan Bin Kamaluddin
2. haha...pening aku dok pikiaq nk taip pa neh..
3. anak ke lima dari enam beradik (2 laki-laki 4 perempuan)
4. suka makan...haha..semua aku hantam, tolak batu dengan kayu ja...
5. sebab tu la badan makin tembon..
6. dok pikiaq pasai masa depan...(tak habih2 berangan...hahaha..)
7. semua dalam kampus antarabangsa labuan ni tengah study utk final exam...
8. aku dok main game (Counter-Strike, Tekken, Pess...dan yg se-an-tero dgnnya...hahaha)
9. tak sabaq nk balik umah bln depan...miahahaha~~
10. cuti sem ni lambat balik, pasai tiket flight mahal...( 9/12 tiket aku. naik dari k.kinabalu)
11. baru abih makan nasik tadi..
12. aku buat rekod, dah setaun aku tido tak guna bantal d kampus ni...(sebab bantai kena curi...hahaha)
13. baru2 ni dapat anak buah yg cute...bertambahlah meriah kat umah aku d kampung...
14. apa yang aku nak taip lagi ni ha???
15. oh ya...insya'allah 3-6/12 ni aku naik gunung kinabalu...yeeaaahhhhh!!! jom tawan Gunung!!
16. anak abang aku nak sunat 23 hb ni kalau tak silap la...
17. anak kak long aku ambik SPM taun ni....good luck!!
18. sem depan memang banyak projek yang nk kena siapkan...
19. aku gila dengan CANON EOS60D!!! x dapat beli g....masih dok kumpul duit nak beli....haha~
20. kat labuan ni asyik hujan 2-3 hari ni....sejuk~( best kalau tidur....haha)
21. aku tak suka apa yang aku tak suka...hahaha~~
22. jangan tinggal solat!!!
23. kalau kita respect orang, maka orang jugak akan respect kita....kan??
24. kami di sini dah jadi kelawar...( siang tido, malam stay tight...haha~)
25. yes!!! finally abih jugak 25 benda yg aku nk taip...hahaha~~


hmmmm....sapa yang aku nak tag ha??? lepa ni la noh....-->>
hamzah
cik chenta
nisa
ikhwan
yan

1 comment: