Thursday, November 18, 2010

bertambahnya bilangan anak di rumah

salam semua...
just nak bagi taw la kat korank semua yang aku dah dapat sorang lagi anak buah....
hehehe....masuk yang baru lahir ni, semuanya 10 orang...
3 perempuan dan 7 laki-laki...

hmmm....lagipon aku x buleh balik tgok baby gurl kakak aku ni...sebab aku sekarang ni still di kampus...huhu...nasib la akakku sent pic baby gurl dia kat aku...
leh gak tgok...comei wa cakap sama lu....

nama yang di berikan Nur Umaira Bathrisya maknanya
"Nur= cahaya; Umaira= Berpipi merah, putih campur merah; Batrisya= Cerdik, pintar'
insya'allah..mudah-mudahan nama yang diberikan menjadi doa yang mujarap...

ni pic yang kakak aku sent... comei tak??

10 comments:

  1. tahniah.. bertambah sorang lagi belia/khalifah di dunia.. semoga batrisya menjadi insan yang mulia.. amins

    ReplyDelete
  2. semoga baby menjadi anak yg solehah..
    jgn nakal2 ye baby umaira..

    ReplyDelete
  3. salam...
    amin...insya'allah...
    hehe...thanks sumua....:)

    ReplyDelete
  4. batrisya?comel nye nme...
    merah2 lg muke die..heee

    ReplyDelete
  5. aw..memang umaira.. comey sesangat.. tahniah kakak kamu! :D

    ReplyDelete
  6. tgk dah semalam (: jgn jeles yea , hahaha

    ReplyDelete
  7. cute bangat........
    kiss sket.. muaack

    ReplyDelete
  8. comel laa. . mmg comel .. bestnyer . .nama pun sedap. ;)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan .. tengok jgn x tengok.. sila klik disini dan klik disini. Juga tutor 4 the latest read more klik disini.
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

    ReplyDelete